Posted on 2017. jan 20. in Hírek - Akciók

Nem csak akkor nyerhet, ha multinál vásárol!

A Köszönöm ABC programban kizárólag magyar kisvállalkozók vehetnek részt, és az ő vásárlóik nevezhetnek be a nyereményjátékba, amelynek során értékes nyereményeket sorsolnak ki minden hónapban.

Köszönjük kedves vásárlóink eddigi hűségét, egyúttal arra bíztatjuk őket, hogy továbbra is nálunk vásároljanak, mert mostantól minden 3000 Ft feletti vásárlás bizonylatának számával nyerhetnek.

A játék menete:
1. Vásároljon a Köszönöm ABC programban részt vevő üzletek egyikében 3000 Ft felett! Fizetési módtól függetlenül vállalkozók, illetve magánszemélyek részére kiállított számla is játékban van.
2. Tegye el a vásárlásról szóló bizonylatot!
3. Regisztráljon a www.koszonomabc.hu weboldalon!
4. Töltse fel a bizonylat számát (pénztárblokkról a nyugtaszám a jobb oldali oszlopban az összeg alatt, vagy számla száma) a honlapra!
5. A beküldött bizonylatszámok részt vesznek a következő sorsoláson. Minél több számot küld be, annyival nagyobbak a nyerési esélyei. Egy regisztrációval több szám is beküldhető, nem kell minden bizonylatnál külön regisztrálni.
6. Figyelje a honlapon a nyertesek listáját, és őrizze meg a bizonylatot, mert ezzel veheti át a nyereményt.

Sok sikert kívánunk!

Kedves Vásárlóink!
A mai naptól (2017. február 10.) még több ajándékot adunk Önöknek. A Köszönöm ABC program jóvoltából már nem csak a 3.000 Ft felett vásárlók juthatnak értékes nyereményekhez a havi sorsolásokon, hanem MINDEN 20.000 Ft feletti számlához vagy nyugtához 1 db 5.000 Ft értékű hotel utalványt adunk ajándékba. A kupon meghatározott szállásadóknál ez év december 31-ig váltható be. Hotel utalvány elfogadóhelyek listája ide kattintva elérhető.

Mától még érdemesebb nálunk vásárolni, várjuk Önöket szeretettel, szép árukkal, és sok ajándékkal hétköznap 8 és 16 óra között Pécsett, a Verseny u. 23-ban.