Hírlevél

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elküldhessük Önnek a legújabb akcióinkat és aktualitásainkat!

Referenciák, linkek

Évek óta stabil vásárlóink közé tartoznak a megye és a régió termelő vállalatai, valamint önkormányzatai és intézményei. Örömünkre szolgál, hogy elégedett vevőink cégünk jó hírét viszik környezetükben, amely segít minket az új kapcsolatok építésében is.

Áruházunk 2017. január 18. óta tagja a Köszönöm ABC programnak, amelynek lényege, hogy vásárlóink nyereménysorsoláson vehetnek részt, és értékes nyereményeket kaphatnak, amennyiben üzletünkben 3.000 Ft felett vásárolnak, majd regisztrálnak a www.koszonomabc.hu oldalon, és feltöltik a bizonylat számát.

 

 

 

 

 

 

 

Maya Chocolate webáruház

Országos Muzeológiai Módszertani és Információs Központ (OMMIK): pozitív minősítés beszállítóként, megjelenés a Cégajánlóban.

Pécsi cégek

Magyar linkgyűjtemény

 

 

Wedding Expo 2013 Pécs

Nagy sikerrel állítottunk ki Pécsett, az Expo Centerben 2013. január 12.-13.-án tartott Wedding Expo-n. A rendezvényen elsősorban a házasulandó ifjú párokat, és az esküvők, lakodalmak szervezőit láttuk el információval cégünk tevékenységéről, szolgáltatásainkról, és bízunk benne, hogy segítségükre lehetünk a nagy esemény sikeres lebonyolításában.