Hírlevél

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elküldhessük Önnek a legújabb akcióinkat és aktualitásainkat!

Befőttes – konzerves – mézes üvegek és lapkák

Teljes választék nem csak szezonban, hanem egész évben!

Befőttes üveget és szörpös, paradicsomos üveget csak nálunk vásároljon! Áraink a következők:

40 ml befőttes üveg, 43 mm-es fém lapkával együtt: 70 Ft

200 ml befőttes üveg: 45 Ft                          82 mm fém lapka: 26 Ft

220 ml befőttes üveg: 50 Ft                          63 mm fém lapka: 23 Ft

250 ml-es szögletes “mézes”: 110 Ft          58 mm lapka: 23 Ft

370 ml befőttes üveg: 58 Ft                          63 m fém lapka: 23 Ft

580 ml befőttes üveg: 80 Ft                         82 mm fém lapka: 26 Ft

720 ml befőttes üveg: 80 Ft                         82 mm fém lapka: 26 Ft

1700 ml befőttes üveg: 180 Ft                     89 mm fém lapka: 46 Ft

2500 ml befőttes üveg: 260 Ft                   100 mm fém lapka: 66 Ft

4250 ml befőttes üveg: 375 Ft                      100 mm fém lapka: 66 Ft

Műanyag tetők:  63 mm-es 18 Ft, 82 mm-es 24 Ft, 89 mm-es 38 Ft, 100 mm-es 42 Ft (a kedvezmény műanyag tetőkre nem vonatkozik).

63 mm-es lapkából kapható vákuumzáras kivitel is, az ára 23 Ft/db (100 db felett 19 Ft/db) bruttó, csak fehér színben.

Az üvegekből és lapkákból akár 1 db-ot is meg lehet vásárolni. A 63 és 82 mm-es méretekből mézes üvegre méhecskés, mézes mintával is kaphatók fém lapkák, a fehérnél 3 forinttal magasabb áron. A sima falú (nem facett) befőttes üvegekből a 370 ml és a 720 ml méret a facett-tel megegyező árban kapható.

A 370 ml-es, 720 ml-es, 1700 ml-es, és 4250 ml-es befőttes üvegek, és a hozzájuk való lapkák árából 100 vagy több darab vásárlása, raktári átvétel esetén árengedményt adunk.

Szörpös és paradicsomos üvegek, átlátszó palackok a következő méretekben és áron kaphatók, a vásárlás nincs mennyiséghez kötve:

200 ml-es juice palack: 65 Ft                    38 mm fém lapka: 20 Ft

500 ml-es juice palack: 75 Ft                    38 mm fém lapka: 20 Ft

750 ml-es juice palack: 110 Ft                    38 mm fém lapka: 20 Ft

1000 ml-es palack: 115 Ft                            53 mm fém lapka: 20 Ft

A megszokottól eltérő forma:
Hatszögletű befőttes üveg, 385 ml-es: 65 Ft                 63 mm-es fém lapka 23 Ft
Hatszögletű befőttes üveg, 280 ml-es: 55 Ft                 63 mm-es fém lapka 23 Ft
Hatszögletű befőttes üveg, 196 ml-es: 55 Ft                  58 mm-es fém lapka 23 Ft/db

Csupor formájú 370 ml-es befőttes üveg: 80 Ft/db           63 mm-es lapka   23 Ft/db

Ovális 720 ml-es üveg, az oldalán címkeragasztáshoz használható sík felülettel: 95 Ft/db
– az üveghez 82 mm-es lapka használható, zöldséges vagy méhecskés mintával 29 Ft/db áron kapható.

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák, és visszavonásig, a Z-M Pakk Kft. pécsi telephelyén történő átvétel esetén érvényesek. Kiszállítás esetén az üvegek árát +2 Ft/db bruttó csomagolási költség terheli, az árak a szállítási költséget nem tartalmazzák.

Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy a 4250 ml-es üveget – mérete és törékenysége miatt – sajnos nem áll módunkban csomagoltan, futárszolgálattal küldeni. Az üvegek raktárunkban bármikor átvehetők.

Az üvegek nem képeznek egységcsomagot, raklapon, ömlesztve kerülnek tárolásra. A kért mennyiséget csomagoljuk különböző méretű, használt kartondobozokba. Rendeléseiket tetszőleges darabszámra leadhatják, a szállítási díj ennek a becsomagolt, bruttó súlyától függ. Raktári átvétel esetén hozott dobozba, rekeszbe is csomagolunk, ha az Ön autójába csak bizonyos méretű csomagok férnek be, így könnyebben megoldhatja a bepakolást.

Fontos figyelmeztetés:

Az üvegekhez kínált fém lapkák a Crown Closures Europe termékei, amelyek felhasználására az alábbi instrukciókat adjuk át a gyártó felhasználói kézikönyvéből idézve (kérésre a teljes kézikönyvet megküldjük elektronikus úton):

“A lapkákat tilos közvetlenül a hideg raktárból felhasználni. A lapkákat legalább 24 órával felhasználásuk előtt vigyük be a felhasználás helyére, hogy a műanyag gyűrűk felvegyék a környezet hőmérsékletét. Alapvető a tiszta töltési feltételek biztosítása. Amikor a lapkákat használjuk, az üvegszájnak köröskörül tisztának és termékmaradéktól mentesnek kell lennie. Ezek a feltételek különösen fontosak szilárd vagy rostos terméknél, mivel vákum veszteséget okozhatnak. A termékbe zárt levegőt el kell kerülni. Bizonyos termékeknél ezt a töltést megelőző blansírozás (pl. zöldség, gyümölcs) más esetekben (pl. húsos termékek) vákumos töltési módszerrel érhetjük el. A bezárt levegő a végső vákum csökkenéséhez vezethet, ami a biztonsági gomb felengedésével járhat. A teljes folyamat során a túl nagy belső nyomás a tető kilégzésével járhat.”
További fontos információ, hogy a lapkák belsejében szilikon gyűrű található, amely a hőkezelés hatására megduzzad, és miután a levegő az üvegből távozott, nem engedi vissza. Emiatt a töltés után, de még a dunsztolás előtt a tetőt nem szabad erősen meghúzva rácsavarni a palackra. A teljes zárás a dunsztolás/hőkezelés során a szilikon gyűrű megdagadásával következik be, ezek után elegendő egy kicsit utánahúzni kézzel. A lapkák eredetileg gépi zárásra, automatizált berendezésekben való használathoz lettek kifejlesztve, ezért a kézi zárásra a gyártó nem vállal garanciát.

 

8 Responses to Befőttes – konzerves – mézes üvegek és lapkák

 • Szabó László says:

  Tisztelt Cég! Nagy örömömre szolgál, hogy weblapjukat megtaláltam. Szép, elegáns megjelenésű weblap. Áraikkal is lenyűgöztek. Már döntöttem, hogy biztosan benézek az üzletükbe is. Tetszik, ahogy szépen rendszerezték a befőttes üvegek lapkáit méretek szerint. Az utóbbi években sokat bosszankodom a lapkák számomra eltérő méretei miatt. Gyakran találkozom 70 mm-es és 76mm-es lapkákkal is. Import üvegek lapkái ezek? Nem szabványosak Magyarországon?

  • Livia says:

   Tisztelt Szabó Úr!
   Köszönjük elismerő szavait, igyekszünk vásárlóink megelégedésére szolgálni. A 70 és 76 mm-es lapkák valóban nem szabványosak, de 70 mm-es méretet tartunk raktáron, az ára 26 Ft/db (bruttó). Üzletünk minden hétköznap 8 és 16 óra között tart nyitva Pécsett, a Verseny u. 23-ban. Üdvözlettel: Kiss Lívia

 • Luif Nikoletta says:

  Tisztelt Forgalmazó!
  Amennyiben magánszemélyként szeretnék vásárolni kis háztartási mennyiséget úgy milyen módon adhatom le a megrendelésemet!
  Válaszukat előre is köszönöm!

  • Livia says:

   Kedves Nikoletta!
   Áruházunkban a vásárlásnak mennyiségi korlátja nincs, így a rendelés leadásának módja sem különbözik kisebb vagy nagyobb mennyiségnél. A Hogyan vásárolhatok? oldalon tájékozódhat a rendelési és szállítási feltételekről. Köszönöm érdeklődését!

 • Rácz Tímea says:

  Tisztelt Forgalmazó,

  én szeretnék első körben 100 db 200 ml juice palackot vásárolni. Kérdésem, hogy ezekhez az üvegekhez van-e műanyag tető. (A termékeknél nem használhatok fémet.) Ha nincs Önöknél, akkor ezt valahonnan be lehet-e szerezni?
  Köszönöm,
  Tímea

  • Livia says:

   Kedves Tímea! A 200 ml-es juice palackhoz műanyag tetőt sajnos nem tudunk adni. Üdvözlettel: Kiss Lívia, Z-M Pakk Kft.

 • Szilvia says:

  Tisztelt Forgalmazó!

  Érdeklődnék forgalmaznak-e 4cm átmérőjű 15-18 magas üveget,tetővel ?24 db-ra lenne szükségem tetővel.Ha nincs Önöknél, akkor ezt valahonnan be lehet-e szerezni?
  Üdvözlettel:Szilvia

  • Livia says:

   Kedves Szilvia! Ilyen üveget sajnos nem tudok adni, nem is gyártanak. Üdvözlettel: Kiss Lívia, Z-M Pakk Kft.