Hírlevél

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elküldhessük Önnek a legújabb akcióinkat és aktualitásainkat!

Befőttes – dunsztos – konzerves – szörpös üvegek kiszállítással

 

Tájékoztatjuk megrendelőinket, hogy a 4250 ml-es üveget – mérete és törékenysége miatt – sajnos nem áll módunkban futárszolgálattal elküldeni. Köszönjük megértésüket!

A 180 ml-es üveg forgalmazása megszűnt, egyelőre nem kapható a gyártónál sem. Amint újra érkezik belőle szállítmány, visszahelyezzük kínálatunkba.

Házhoz szállítást a Sprinter Futár  futárszolgálat segítségével vállalunk, díjszabását a következő oldalon olvashatja (katt a névre): Futár

Amennyiben Ön az üvegek szállítására más, esetleg olcsóbb megoldást talál, úgy megrendelésében kérjük, jelölje meg, hogy kinek szolgáltathatjuk ki az árut. Megrendelés előtt kérjük, figyelmesen olvassa el rendelési feltételeinket itt (katt a szövegre): rendelési feltételek.

Felhívjuk megrendelőink szíves figyelmét, hogy az üvegáruk tulajdonságaiból adódóan a szállítás közben előforduló törésekért – a többszöri átrakodás miatt –  sem a futárszolgálat, sem cégünk, mint feladó nem vállal felelősséget. Kérjük, megrendeléskor vegyék figyelembe, hogy a csomagban küldött üvegekben akár 10 % törési kár is keletkezhet. Biztonsági csomagolást felárért vállalunk, a doboz méretétől függően az ára egyeztetés tárgyát képezi.

 

Comments are closed.