Hírlevél

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elküldhessük Önnek a legújabb akcióinkat és aktualitásainkat!

Aktualitás

Kreatív hobby

Új áru érkezett raktárunkba, megtekinthetők és megvásárolhatók az új áruházunk központi helyén.

Kreatív hobby kellékek, dekorálható fa dobozok, szalvétatartók és tálcák, üveg tálak és tányérok, valamint hozzájuk mintás papír szalvéták, amelyek darabra is vásárolhatók, 1 ív 40 Ft (33×33 cm méretben). Akryl festékek több színben, ecsetek, mágneslapok és mágneskorongok is megtalálhatók polcainkon.

Köszönöm ABC

Nem csak akkor nyerhet, ha multinál vásárol!

A Köszönöm ABC programban kizárólag magyar kisvállalkozók vehetnek részt, és az ő vásárlóik nevezhetnek be a nyereményjátékba, amelynek során értékes nyereményeket sorsolnak ki minden hónapban.

Köszönjük kedves vásárlóink eddigi hűségét, egyúttal arra bíztatjuk őket, hogy továbbra is nálunk vásároljanak, mert mostantól minden 3000 Ft feletti vásárlás bizonylatának számával nyerhetnek.

A játék menete:
1. Vásároljon a Köszönöm ABC programban részt vevő üzletek egyikében 3000 Ft felett! Fizetési módtól függetlenül vállalkozók, illetve magánszemélyek részére kiállított számla is játékban van.
2. Tegye el a vásárlásról szóló bizonylatot! 
3. Regisztráljon a www.koszonomabc.hu weboldalon!
4. Töltse fel a bizonylat számát (pénztárblokkról a nyugtaszám a jobb oldali oszlopban az összeg alatt, vagy számla száma) a honlapra!
5. A beküldött bizonylatszámok részt vesznek a következő sorsoláson. Minél több számot küld be, annyival nagyobbak a nyerési esélyei. Egy regisztrációval több szám is beküldhető, nem kell minden bizonylatnál külön regisztrálni.
6. Figyelje a honlapon a nyertesek listáját, és őrizze meg a bizonylatot, mert ezzel veheti át a nyereményt.

Sok sikert kívánunk!

Kedves Vásárlóink!
A mai naptól (2017. február 10.) még több ajándékot adunk Önöknek. A Köszönöm ABC program jóvoltából már nem csak a 3.000 Ft felett vásárlók juthatnak értékes nyereményekhez a havi sorsolásokon, hanem MINDEN 20.000 Ft feletti számlához vagy nyugtához 1 db 5.000 Ft értékű hotel utalványt adunk ajándékba. A kupon meghatározott szállásadóknál ez év december 31-ig váltható be. Hotel utalvány elfogadóhelyek listája ide kattintva elérhető.
Mától még érdemesebb nálunk vásárolni, várjuk Önöket szeretettel, szép árukkal, és sok ajándékkal hétköznap 8 és 16 óra között Pécsett, a Verseny u. 23-ban.

Viaszosvászon terítők – AKCIÓ!

Kedves Vásárlóink!

Vadonatúj termék érkezett raktárunkba, mától méterre kapható viaszosvászon terítő.

A tekercsek 1,4 m szélesek, 1 méter ára 900 Ft (bruttó). A fotókon látható mintákkal kaphatók.

 

Továbbá 1 dl-es talpas kóstoló kehely érkezett, az ára bruttó 100 Ft/db. A poharak kartonba vannak csomagolva, de tisztítást igényelnek. Akár egy tételben is eladó, a teljes raktárkészlet 1000 db.

Akciós porcelánáru

A készlet erejéig akciós, jó minőségű porcelánárut kínálunk. Ideális munkahelyeken, közösségekben történő használatra, vagy akár ajándékba is. A képekre kattintva a fotók nagyítva is megtekinthetők (zöld csíkos elfogyott).

 

Fehér porcelán, 100 részes étkészlet. 6 személyre az összes kiegészítővel együtt mindössze 17.300 Ft!

Menütányérok (lapos- mély- csemege), mokkás- és capuccinos csésze, bögre és müzlistálka, salátástálka, tojástartó, ramekin, cukortartó, tejkiöntő, szalvétagyűrű, szószos tálka 6 személyre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rosita étkészlet, 6 személyes és Pink Velvet étkészlet, 6 személyes

A készletek tartalma (mindkét dekoráció): 6 db mélytányér, 6 db lapostányér, 6 db csemegetányér, 6 db-6 db mokkáscsésze és csészealj, 1 db salátás tál (összesen 31 darab)

17.800 Ft/garnitúra bruttó ár

 

Ajánlatunk csak a készlet erejéig érvényes!

Táblák

Raktáráruházunkban széles választékban megtalálja az üzletek, raktárak, üzemek, műhelyek kötelező és ajánlott feliratait, jó minőségű színes műanyag táblákon.

Tilos a dohányzás!

Nyitvatartás

Bejárat – Kijárat

Dohányzásra kijelölt hely

Tűzoltókészülék

Rögtön jövök!

Ebédelni mentem

.. és még sorolhatnánk. Öntapadós matricákból is választhat hasonló témában. Jöjjön el hozzánk, és vásároljon nálunk!

 

Aktualitások

Újdonság!

Ételminta tároló tasak

Raktáráruházunkban megvásárolható műanyag ételminta tároló zacskó. Előre nyomtatott táblázattal a feliratoknak, higiénikus és praktikus tárolást biztosít.